Velkommen      For bobileiere      Atferdsregler
Skriv ut denne sidenLegg til i favoritter
Atferdsregler
 
Ved å tegne medlemskap godtar du å etterleve våre atferdsregler:
 
1. Alle bobiler må være selvforsynte med lagertanker for ferskvann, gråvann (avløpsvann) og svartvann (toalett). Før du ankommer må du sørge for at du har tilstrekkelig strøm på batteriene og ferskvann i tanken, samt at avfallstankene ikke er fulle.
 
2. Ikke tøm avfallstanker eller søppel på din verts eiendom. Eventuelle fasiliteter som er tilgjengelig vil være tydelig markert i guideboken.

3. Sørg for å ankomme i rimelig tid. Besøkende vil ikke være velkomne midt på natten. Ring på forhånd dersom dette er angitt i guideboken.

4. Våre verter kjenner deg ikke så det er viktig at du har gyldig klistremerke fra Nordic Stops i frontruten og kan fremvise medlemskort. Dette viser at du er medlem av Nordic Stops og at du kjenner til, og har akseptert, våre atferdsregler.

5. Vennligst kun parker på anvist sted (enten markert eller oppgitt ved ankomst) for å unngå ulemper for din vert.

6. Husk at du er en gjest, ikke en betalende kunde. Vennligst bruk litt tid til å se på hva din vert har å tilby av produkter eller tjenester. Guideboken gir en oversikt over hva som tilbys hos de forskjellige vertene.

7. Spør din vert dersom du planlegger å benytte markise eller annen skjerming slik at verten kan plassere deg på et passende sted.

8. Ikke tenn bål, grill eller bruk generator uten din verts tillatelse. Unngå å lage bråk – husk du er gjest hos en familie som bor og jobber på stedet.

9. Ikke bruk stedets toaletter, vannkraner eller avløp uten din verts tillatelse.

10. Dersom du har små barn, vennligst husk at mange av stedene er en arbeidsplass, ikke en lekeplass. Vis hensyn og vær varsom. Barn bør holdes under oppsyn.

11. Dersom du har hund, spør din vert om tillatelse før den slippes løs.

12. HUSK – Nordic Stops verter tar ikke betalt for at du kan overnatte så vennligst ikke forvent tilsvarende fasiliteter eller tjenester som du finner på en campingplass.

13. Respekter at din vert, av forskjellige grunner (privat- eller jobbrelatert), noen ganger ikke kan ta i mot gjester. Men kom gjerne tilbake.

14. Vennligst aksepter de restriksjoner du blir pålagt av din vert.

15. Ikke bli for lenge. Nordic Stops reglene tillater et maksimalt opphold på 24 timer.

16. Som medlem aksepterer du at du har ansvar for dine egne handlinger og eventuelle konsekvenser.

Hils på din vert ved ankomst og ta farvel ved avreise. Vanlig høflighet bidrar til at alle involvert i Nordic Stops ikke bare får maksimalt utbytte av besøket, men at det blir et hyggelig minne i lang tid fremover.

 


Copyright © 2012 Nordic Stops - JKHage.

E-post: info@nordicstops.com