Velkommen      For bobileiere      Dine verter
Skriv ut denne sidenLegg til i favoritter
Dine verter
 
Nordic Stops vil ha verter i de fleste regioner i alle de nordiske landene; Norge, Sverige, Danmark og Finland (untatt Island). Uansett hvor du ønsker å reise er sannsynligheten stor for at en vert vil ønske deg velkommen. Mange av våre verter vil ta i mot gjester året rundt, også om vinteren.

Kartet til høyre gir deg en oversikt over hvor våre verter er lokalisert.

Som medlem av Nordic Stops vil du motta en årlig guidebok med beskrivelse av de enkelte vertene, hvilke produkter de tilbyr og veibeskrivelse, inklusive GPS-koordinater.

Vi har forståelse for at mange ønsker å se en komplett oversikt over vertene før de bestemmer seg for å bli medlem, men våre verter ønsker ikke at denne informasjonen skal være tilgjengelig for alle.

Samtlige av våre medlemmer godtar å følge våre atferdsregler. Av sikkerhetsmessige årsaker er dette en forutsetning for at vertene godtar å la våre medlemmer overnatte på deres eiendommer.

Oversiktskartet er ment å hjelpe deg til å gjøre en kvalifisert vurdering av fordelen ved medlemskap i Nordic Stops. Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha vedrørende overnatting hos våre verter. Vennligst send en e-post til info@nordicstops.com.

 


Copyright © 2012 Nordic Stops - JKHage.

E-post: info@nordicstops.com