Velkommen      For potensielle verter      Norge
Skriv ut denne sidenLegg til i favoritter
Potensielle verter i Norge
 
Vi inviterer deg til å delta i Nordic Stops-samfunnet, en foretaksom gruppe av bønder og lokale aktører innen bygdeturisme, som har besluttet å la selvforsynte Nordic Stops bobilmedlemmer besøke sine foretak og oppholde seg gratis på deres eiendommer i maksimalt 24 timer.

Dette er en mulighet til å utvide din forretningsvirksomhet til nye, potensielle kunder som er interessert i å lære om dine produkter og din livsstil. Din invitasjon til å besøke gir bobilmedlemmer av Nordic Stops insitament og oppmuntring til å våge seg utenfor allfarvei og oppleve nye steder. Det er ingen kostnader for deg å delta da Nordic Stops ønsker å støtte aktører innen bygdeturisme.

Alle Nordic Stops bobilmedlemmer er "selvforsynte" og trenger ingen fasiliteter eller tjenester man normalt får på en campingplass. De har godtatt å etterleve våre detaljerte atferdsregler og er å betrakte som mer enn bare turister; de ønsker å utforske landsbygda og utkantstrøk, prøve lokale råvarer og produkter og lære mer om hvordan produktene fremstilles og hvordan du lever og jobber.

Det er ingen krav til å kjøpe noe, men alle våre bobilmeldemmer oppfordes til å støtte sin vert gjennom å handle produktene som tilbys. Tilsvarende konsepter finnes i dag over hele Europa og USA og den franske versjonen (har eksistert i over 20 år) melder at 93% av alle besøk ender i et salg.

Hvorfor bør du bli en Nordic Stops vert?

 • Det er ingen kostnader for deg å delta;
 • Bobilturister representerer en stor - og voksende - potensiell målgruppe;
  • Det finnes nærmere 1,5 millioner bobiler i Europa, hvorav ca 200.000 i Norden;
  • I følge Statistisk Sentralbyrå har norske campingplasser ca 1 million bobilovernattinger hvert år og dersom man tar med uoffisielle overnattinger (fricamping, dvs utenom campingplasser) antas dette tallet å dobles - minst;
 • Bobiler eies i hovedsak av godt voksne par (50-64 år) med inntekt godt over gjennomsnitt for sitt land;
 • Velviljen som vises ved å la våre bobilmedlemmer overnatte gratis motiverer dem til å kjøpe dine produkter;
 • Nordic Stops bobilmedlemmer kan bli dine reisende ambassadører (ryktene om et bra overnattingssted sprer seg fort i bobilmiljøet).

Nordic Stops bobilmedlemmer mottar et medlemsklistremerke til bilvinduet samt en guidebok som beskriver deltagende verter. Informasjonen som gis inkluderer din adresse, kontaktinformasjon, GPS-koordinater og hva slags produkter du tilbyr. Det opplyses også om hvor mange og hvor store bobiler du kan ta i mot, om det er nødvendig å ringe før ankomst, hvordan grunnen er på parkeringsplassen og om hunder er tillatt. Vi anbefaler at vertene tilbyr plass for 1-5 bobiler, men det er opp til verten å avgjøre hvor mange bobiler som kan tas imot, samt lokaliseringen av parkeringsplassen.

Vertens ansvar:

 • Sjekk med ditt forsikringsselskap at din eksisterende ansvarsforsikring er dekkende.
 • Fastslå hvor mange bobiler du kan ta i mot (vi anbefaler 1-5) og eventuelt om du kan ta i mot bobiler som er lengre enn 30 fot (ca 9 meter). For bobiler under 30 fot bør du beregne minimum 4,5 x 8 meter pr plass.
 • Forviss deg om at parkeringsplassen er relativt hard, flat og jevn (gress, grus eller asfalt) og at den er tilgjengelig for den størrelse bobil du har angitt (ikke for skarpe svinger, ingen lave grener, etc).
 • Sørg for at eventuelle ansatte blir kjent med Nordic Stops programmet og hvor du ønsker at bobilgjestene skal parkere.
 • Kontroller at bobilen har gyldig medlemsklistremerke i frontruten. Dette er din garanti for at bobilgjestene kjenner til og har akseptert våre atferdsregler

Nordic Stops bidrar til økonomisk vekst for bygdesamfunn gjennom å legge tilrette for direktekontakt mellom forbruker og produsent.

Dra fordel av dette spennende, potensielle markedet nå!

 

Copyright © 2012 Nordic Stops - JKHage.

E-post: info@nordicstops.com