Velkommen      For bobileiere      Om konseptet
Skriv ut denne sidenLegg til i favoritter
Bilde: CH/www.visitnorway.comKjent konsept - unikt i Norden
 
Bobileiere over hele Europa og USA er kjent med konseptet. Den franske versjonen (France Passion) startet for over 20 år siden og har i dag registrert over 1.700 verter over hele Frankrike. Tilsvarende versjoner har siden blitt etablert i Spania, Italia, Sveits, Belgia, England og USA - og nå har turen kommet til Norden!
 
Som medlem av Nordic Stops inviteres du som gjest til å stoppe inntil 24 timer hos en av våre verter. Vertene er hovedsakelig aktører innen bygdeturisme og ønsker selvfølgelig å vise fram sine produkter eller tjenester, men det er ingen krav til å kjøpe noe. Å vise sin respekt og takknemlighet ved å kjøpe noe (du sparer tross alt kr 150-350 pr natt ved å parkere gratis, i trygge omgivelser) er allikevel noe vertene helt klart setter pris på.
 
Som medlem av Nordic Stops aksepterer du å etterleve våre atferdsregler, noe som bl.a. innebærer å si "hei" når man ankommer, oppføre seg skikkelig under oppholdet og si "ha det" når man drar. Rett og slett oppføre seg som en god gjest...
 
Ved tegning av medlemskap vil du motta gjeldende sesongs guidebok med oversikt over samtlige verter, i tillegg til medlemsklistremerke til å ha i frontruten på din bobil. Av sikkerhetshensyn er det kun bobiler med gyldig medlemskap som tillates å benytte ordningen.
 
Medlemskapet gjelder fra mars til mars (påfølgende år) og koster NOK 350. Dette tilsvarer prisen på 1-2 overnattinger på en campingplass.
 
Utforsk gjerne vår nettside for å lære mer om konseptet.
 

Copyright © 2012 Nordic Stops - JKHage.

E-post: info@nordicstops.com